Domov » Žurnál+ » Autor: Mária Tobiášová Kuzmová

Žurnál+

Trendy na sezónu jeseň-zima 2021/22

Mária T. » Inšpirácie z internetu / 2021-10-21 18:14:18 /  1 komentár / 16 lajkov

Ono je to tak každý rok, že v módnych trendoch na novú sezónu nájdete všehochuť a každý si tam môže vybrať niečo, čo mu sadne, v čom sa bude cítiť pohodlne a v čom bude zároveň "trendy".

Pozrela som sa teda, čo nám "odporúčajú" na začínajúcu sezónu jeseň-zima 2021/22 a čo všetko si vieme kúpiť tu na Sashe. Veď ručne vyrobené je to naj... a keď to bude aj módne, nie je čo riešiť. :-)

Aj túto sezónu sa vrátime v čase a to 90. rokov. V materiáloch bude IN hlavne koža, lesklé látky, zamat, hrubé úplety (najviac ručne pletené) a tvíd.

Do šatníka určite budú patriť 7/8 nohavice, cape-y (po našom vrchné peleríny s otvormi na ruky), blúzky s viazačkami, vesty, rukavice... A v akých farbách? Môžete si vybrať akúkoľvek modrú, petrolovú alebo červenú a oranžovú. Nič nepokazíte prírodnými zemitými farbami a hlavne fialovou. V zásade bude platiť - čím farebnejšie, tým lepšie.

Trošku som popátrala vo vašich galériách a vytvorila som pár kombinácií, ktoré by mohli spolu ladiť a určite potešia, ak nimi obdarujete aj niekoho blízkeho.

Ešte predtým by sme si mali niečo povedať o kúsku, ktorý bude totálnym MUST-HAVE doplnkom každého outfitu! Hovoríme o veste, ktorá tento rok nenachádza žiadneho súpera a drží si svoje prvenstvo v kategórii vrchných vrstiev. Ak teda ešte stále rozmýšľate nad tým, či po veste siahnuť alebo nie, ja ju určite odporúčam! Vesta túto jeseň a zimu nebude len oku lahodiaca, ale ak si správne vyberiete, bude super hriať a to určite oceníte.

Novým trendom som prispôsobila aj svoju kolekciu na túto sezónu a tak som pre vás pripravila vesty a šály v tvídovom vzhľade a úžasne farebné. Ale poďte sa na ne hneď pozrieť.

Vestu v prírodnej ražnej farbe ľahko skombinujete s oblečením alebo doplnkami. Ja som našla krásne drevené hodinky a originálnu koženú tašku.

K tejto purpurovej veste si môžete ušiť chic sako, kabát alebo už spomínaný cape z károvanej látky. Drevený prsteň váš outfit krásne doplní.

Ak sa rozhodnete pre výraznú žltú alebo horčicovú farbu, odporúčam ju napr. ako doplnkovú farbu na kabelke z dreva a kože a tvídovom šále. Moderný kabát v tlmených farbách tak získa trendový šmrnc.

A tu sú samostatne moje kúsky.

Vesta, farba - Sušienky

Vesta, farba - Purpurový mrak

Veľký šál, farba - Citrónový koláč

Našli ste aj vy na Sashe niečo, čo bude určite túto zimu IN? Napíšte to do komentára a prípadne dajte aj link na vecičku. Možno sa to zíde niekomu inému a objaví niečo, čo si doteraz nevšimol. :-)

Mária

 

Zdroje:

https://myamirell.com/tag/modne-trendy-pre-jesen-zimu-2021-22/

https://www.hriesnekrasna.sk/moda-jesen/

https://www.glash.sk/blog/trendy-jesen-2021

https://feminity.zoznam.sk/c/898854/tvidovy-material-ako-zaklad-v-roznych-outfitoch-jeden-modny-kusok-si-musitezaobstarat-aj-vy

https://girlythings.sk/moda/modne-trendy-na-jesen-2021/

Komentáre

LadyCreativity Veľmi inšpiratívny článok,zaujímavosti v svete módy,farieb.

2021-10-26 18:56:32

Pre komentovanie musíš byť prihlásený, nejde to ináč.

P
fanco
fanco
818 predaných ks, 572 hodnotení

Reaguje do 2 hodín

Volám sa Mária a ak hľadáte niečo VYTVORENÉ Z PRÍRODNÝCH MATERIÁLOV, ste u mňa správne.
Vecičky, ktoré u mňa kúpite, vás budú hriať naozaj, nielen tak naoko. :-)
Vlna, merino, kašmír, hodváb, alpaka, mohér, bavlna, konope alebo odolný ľan.

Vecičky nájdete

V žurnáli sú spomínané:

 - Tvídový veľký šál - 13852342_Tvídový veľký šál by fanco
 Páči sa 58 ľudom
48 €
 - Tvídová crop vesta s výšivkou - 13852557_Tvídová crop vesta s výšivkou by fanco
 2 komentárov
 Páči sa 40 ľudom
42 €
 - Tvídová crop vesta s vreckami a výšivkou - 13856150_Tvídová crop vesta s vreckami a výšivkou by fanco
 Páči sa 29 ľudom
46 €

TOP Žurnál - Týždeň

Najlepšie žurnály posledného týždňa TOP žurnál mesiac »

TOP Žurnál Mesiac

Najlepšie žurnály mesiaca

Viac »
Kompletná hitparáda žurnálov »